Kiira Korpi myy upeaa kotiaan – asunnosta näyttävä järvimaisema

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kilpauransa päättänyt taitoluistelija Kiira Korpi on päättänyt luopua Tampereella sijaitsevasta kodistaan. Urheilija paljasti Instagram-tarinoissaan maanantaina laittaneensa upealla sijainnilla olevan asuntonsa myyntiin.

Korven myynnissä oleva Tampereen-asunto sijaitsee kylpylöistään ja puistoistaan tunnetussa Lapinniemessä, aivan keskustan tuntumassa. 51 neliömetrin kaksiosta avautuu näköala Näsijärvelle. Lasitetulla parvekkeella varustetun asunnon myyntihinta on kiinteistövälittäjä Blokin sivuilla 315 000 euroa.

Kiira Korvella on ollut meneillään vilkas vuosi. Maaliskuussa tähti paljasti eronneensa Pekka-nimisestä ex-kumppanistaan ja kertoi samalla ymmärtäneensä, ettei hän ole hetero. Korpi julkaisi tänä keväänä myös Otava-yhtiön kustantaman kirjan Hyppää vaan!.