Nyt etsitään taas Suomen parasta hampurilaisravintolaa – äänestä suosikkiasi

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen paras hampurilaisravintoa -äänestys on jälleen käynnissä. Äänestyken järjetävät Burger Lovers Finland -yhteisö ja Foodora. Yli sadan ravintolan listalla on tänä vuonna mukana yli 20 uutta paikkaa.

– Olemme aiemmin rankanneet parhaimmiston Burger Lovers Finland -ryhmän sisällä. Viime vuonna järjestetty ensimmäinen kaikille avoin äänestys kuitenkin osoitti, että Suomessa arvostetaan parempia burgereita myös laajemmin. Saadun äänivyöryn perusteella päätimme, että teemme tästä jokavuotisen perinteen, kertoo yhteisön perustaja Antti Suikkari tiedotteessa.

Suomen parhaan hampirilaisravintolan palkitseminen ja top 50 -listan julkistus tapahtuvat Burger Lovers Festival -tapahtumassa Helsingin Rautatietorilla keskiviikkona 14. kesäkuuta. Samalla julkaistaan Suomen parhaiden burgeriravintoloiden kartta hakutoimineen. Festivaalin ruokatarjonnasta vataa tänä vuonna kymmenen suomalaista ravintolaa ja ulkomaanvieras, virolainen VLND.

Yksi ääni per osallistuja -periaatteella tapahtuva äänestys alkoi 1. kesäkuuta osoitteessa www.burgerlovers.fi. Äänestää voi sunnuntaihin 11. kesäkuuta asti.