55-vuotias Pamela Anderson: ”Elän nyt elämäni parasta aikaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

1990-luvun supertähti Pamela Anderson tuli monille aikoinaan tutuksi Baywatch-sarjasta, jossa naisen yllä nähtiin ikoninen punainen uimapuku. Nainen on päässyt suunnittelemaan myös oman uimapukumallistonsa, jonka mallina hän itse tietenkin toimii.

Elämästään ja urastaan avoimesti Netflixin Rakkaudella, Pamela -dokumenttielokuvassa puhunut tähti nauttii tällä hetkellä elämästään täysin rinnoin. 55-vuotias nainen on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän elää vasta nyt elämänsä parasta aikaa.

Pamela Anderson on kokenut elämänsä aikana paljon ja ollut monenlaisissa tilanteissa mukana. ”Olen käynyt läpi isoja asioita ja oppinut sen, että haluan itse ottaa ohjakset omiin käsiini”, Anderson kertoi. Pamela Anderson on kertonut etsivänsä tällä hetkellä myös kuudetta aviomiestä, koska hän uskoo yhä rakkauteen ja siihen, että myös hänelle on juuri se oikea jossain.