Jennifer Lopez ja Ben Affleck ostivat 60 miljoonan dollarin kartanon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhteen palanneet Hollywood-tähdet Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat etsineet kahden vuoden ajan uutta yhteistä kotia. Nyt etsintä on saanut päätöksen. Pariskunta on ostanut unelmakodin Los Angelesissa.

Affleckin ja Lopezin ostama kartano pitää sisällään muun muasas 12 makuuhuonetta, 24 kylpyhuonetta ja 15 takkaa. Ylellisyyksiin kuuluvat oma elokuvateatteri, viini- ja viskihuone, sauna, hierontahuone ja kylpyläosio omalla hius- ja kynsisalongilla. Lisäksi kartanoon kuuluvalla tilalla on erillinen liikuntarakennus pallokenttineen ja nyrkkeilykehineen.

Kartanon alkuperäinen hintapyyntö vuonna 2018 oli 135 miljoonaa dollaria. Lopez ja Affleck kuitenkin maksoivat siitä 60.8 miljoonaa dollaria, eli noin 56,8 miljoonaa euroa käteisrahana. Kartanoa on kuvailtu Los Angelesin Wallingfordin alueen kruunujalokiveksi.

TMZ-sivuston mukaan Affleck ja Lopez ovat jo muuttamassa tavaroitaan uuteen kotiin. Pariskunta meni naimisiin tammikuussa 2023.