Laukkutrendeissä värikäs muutos – oletko sinä jo mukana?

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talven väistyminen ja kevään sekä kesän tulo näkyvät aina hyvin voimakkaasti pukeutumisessa ja asusteissa esimerkiksi värien käytön suhteen. Kesä näkyy myös laukuissa kun mustien nahkalaukkujen sijaan esiin kaivetaankin hempeämmät ja romanttisemmat laukut.

Kesälaukut ovat usein paljon sirompia kuin talvella käytetyt laukut. Ne saavat kunnolla erottua asusta ja loistaa niin väreissä kuin materiaaleissakin. Kevät toi laukkutrendien mukaan Cosmopolitanin mukaan muun muassa säihkyvät ja valoa heijastavat materiaalit, joissa on käytetty glitteriä ja timantteja.

Kevään ja kesän laukuissa saa olla värien lisäksi kirjailuja ja näyttäviä yksityiskohtia. Myös löysät ja rennon näköiset virkatut laukut ovat tulleet nyt muotiin. Niiden rinnalla katukuvassa alkaa näkymään myös enemmän farkku- ja denimlaukkuja.