”Nuku samaan aikaan vauvan kanssa” – Älä anna näitä neuvoja vastasyntyneen vanhemmille

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lapsen synnyttäminen ja kasvattaminen ei ole rakettitiedettä. Usein ensimmäisen lapsen kohdalla on suuria odotuksia ja päätöksiä, jotka lopulta heitetään ajan ja käytäntöjen myötä romukoppaan. Silti suurin osa lapsista kasvaa yhteiskuntakelpoiseksi kansalaiseksi, vaikka heillä ei olisi ollut perhepetiä tai tietyn merkkistä purulelua.

Jokainen meistä on syntynyt ja kaikilla meillä on ollut jonkinlaiset kasvattajat. Silti ihmiset ovat hanakoita neuvomaan muita vastasyntyneen kanssa. Nyt on listattu kaikista ärsyttävimmät neuvot, mitä uusille vanhemmille voi antaa. Voittaja on neuvo nukkumiseen, jossa vanhempia kehoitetaan nukkumaan samaan aikaan vauvan kanssa, Mirror-lehti raportoi.

Tuhannen vanhemman kyselyn mukaan eniten ärsyttäviä neuvoja antavat yli viisikymppiset naiset etenkin, jos he aloittivat juttunsa kertoessaan kuinka hän tai hänen lapsensa ovat aina tehneet tai käyttäytyneet. Ärsyttäviä neuvoja on julkaistu yhteensä 40, mutta julkaisemme niistä viisi raivostuttavinta.

1. Nuku silloin kun vauva nukkuu.2. Tein aina näin ja lapseni menestyivät hyvin.3. Älä pidä vauvaa jatkuvasti sylissä.4. Tee toinen lapsi heti perään.5. Et pidä vauvaa oikein.