Paparazzikuva paljasti: Megan Fox ja Machine Gun Kelly yrittävät pelastaa suhteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sports Illustrated -lehden järjestämässä lanseeraustilaisuudessa punaisella matolla erityisesti Megan Fox teki mieleenpainuvan esiintymisen. Kaunottaren yllä nähtiin musta iltapuku, jonka syvään uurrettu kaula-aukko korosti naisen rintoja ja kapeaa vyötäröä.

Todellinen yllätys oli kuitenkin Machine Gun Kellyn saapuminen tapahtumaan, koska pariskuntaa ei olla nähty yhdessä viikkokausiin. Nyt parivaljakko nähtiin myös Lontoossa, jossa he osallistuivat illalla järjestettyyn tapahtumaan käsi kädessä.

Näyttelijä Megan Fox ja muusikko Machine Gun Kelly menivät reilu vuosi sitten kihloihin. Heidän liittonsa alkoi rakoilemaan, kun Machine Gun Kellyn arveltiin pettäneen naistaan oman kitaristinsa Sophie Lloydin kanssa. People-sivuston saamien tietojen mukaan pariskunta yrittää nyt pelastaa suhteensa ja on palannut takaisin yhteen.