Megan Fox häviävän pienessä asussa – selfie fanien mieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Sports Illustrated -lehden järjestämässä tilaisuudessa punaisella matolla valloittanut ja maailman kuumimmaksi naiseksi useasti valittu näyttelijä Megan Fox on kunnostautunut viime aikoina varsinkin näyttävillä somekuvillaan.

Nyt Fox on kuvannut itsensä upeaan selfie-otokseen, jossa hän makoilee sohvalla erittäin niukoissa biksuissa ja esittelee samalla upeaa vartaloaan sosiaalisen median faneilleen.

Näyttelijä Megan Fox ja muusikko Machine Gun Kelly menivät reilu vuosi sitten kihloihin. Heidän liittonsa alkoi rakoilemaan, kun Machine Gun Kellyn arveltiin pettäneen naistaan oman kitaristinsa Sophie Lloydin kanssa. Tuoreiden tietojen mukaan pariskunta yrittää parhaillaan pelastaa suhteensa ja on palannut takaisin yhteen.