Rakkaudenkipeä psykopöllö terrorisoi kylää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmenkipeä pöllö terrorisoi kaupunkia West Midlandsin Sedgleyn alueella, Englannissa. Pöllöä kuvaillaan psykoottiseksi. Se yrittää etsiä itselleen parittelukumppania, mutta hormonihöyryissään aiheuttaa runsaasti vaaratilanteita kaupunkilaisille.

Petolintu on tehnyt raivokkaita hyökkäyksiä lapsia, vanhuksia ja lemmikkejä kohtaan. Osa asukkaista pelkää jo poistua pöllön takia omasta kodistaan. Se on aiheuttanut jo arvaamattomalla käytöksellään verisiä haavoja ihmisille.

– Pöllö oli puussa ja kävellessäni tunsin sen iskun takaraivossani. Lastenlapseni olivat huolissaan, kun he näkivät veren. Naapurini sanoi, että pöllö oli hyökännyt hänen kimppuunsa koiraa ulkoiluttaessaan, yksi pöllön uhreista, Liz Hodgkins, sanoi.

Hodgkins sai syviä haavoja päänahkaan. Asiantuntijat uskovat, että kanadalainen pöllö on puolustuslinjalla, koska on pesimäkausi. Asiantuntijat ovat varoittaneet asukkaita ja pyytäneet välttelemään lintua, sillä se suojelee aluettaan ja pesäänsä raivokkaasti. Sen uskotaan etsivän vielä paria itselleen, Daily Star uutisoi.