Boris murtautui hautaustoimiston kylmiöön – sitten tapahtui kummia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Louisianasta kotoisin oleva mies meni ilman lupaa hautaustoimistoon. Hänen luvaton vierailu huipentui vainajien palsamointihuoneeseen, jossa hän kuvasi useita ruumiita. Koko homman idea oli jakaa videoita tuttavalle FaceTimen välityksellä.

Ruumishuoneella luvattomasti kuvannut mies oli 21-vuotias Boris Richard. Tapahtumat saivat alkunsa eräänä iltana aiemmin tänä vuonna Smithin hautaustoimistossa, Monroessa. Miehellä on poliisitietojen mukaan jonkinlainen kytkös hautaustoimiston toimintaan, mutta hänellä ei silti ole lupaa vierailla kylmiössä – saati kuvata vainajia.

Richard kieltäytyi vastaamasta poliisin kysymyksiin, kun hänet pidätettiin yksityisalueelle tunkeutumisesta ja salakuvaamisesta. Richard vapautettiin vankilasta hänen maksettuaan 1.500 dollarin suuruisen takuusumman. Hän ei ole antanut järkiperäistä selitystä teolleen, The Smoking Gun uutisoi.