Satakiloiset siskot -sarjan Amy Slaton avioeron keskellä – perui huoltajuusoikeudenkäynnin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavalla on useita realityohjelmia, joissa seurataan ylipainoisten ihmisten elämää. Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy Halterman esiintyy siskonsa Tammy Slatonin kanssa Satakiloiset siskot -sarjassa. Nainen laihdutti runsaasti painoaan lihavuusleikkauksen tuloksena, meni naimisiin Michael Haltermanin kanssa ja tuli raskaaksi.

Perheen auvoisuus ei kuitenkaan ollut yhtä suloista kuin Amy olisi toivonut. Pariskunta sai myös toisen lapsen, mutta perhe-elämän vaativuus löi nopeasti vasten kasvoja. Amy kertoi, että joutui lopulta hoitamaan yksin kahta pientä lasta ja kotia. Pariskunnalla on kaksi lasta, reilu kaksivuotias Gage ja alle vuoden ikäinen Glenn. Sitten Amy päätti hakea eroa Michaelista viiden vuoden avioliiton jälkeen.

Amy ja Michael tapaavat pian yksityisesti asianajajansa ratkaistakseen meneillään olevan huoltajuuskiistansa. Pariskunnan oli tarkoitus selvittää asioitaan oikeudessa, mutta he ilmeisesti ovat pääsemässä sovintoon ilman käsittelyä. Amy on muuttanut takaisin Kentuckyn kotiinsa, kun Michael asuu äitinsä kanssa suhteellisen pienessä asunnossa. He vuorottelevat lasten hoitamisen kanssa.

– Heillä on ollut ongelmia viime vuodesta, The Sun uutisoi.