Kohun keskiössä oleva Rammstein laittoi lavashow’n uusiksi – jättielin sai kyytiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vastikään Suomessa esiintynyt Rammstein on kohun keskiössä. Yhtyeen Vilnanen keikalla olleen irlantilaisen Shelby Lynnin mukaan hän joutui huumatuksi takahuonejuhlissa. Ahdistelukokemuksia ovat ittemmin jakaneet muutkin naiset.

Rammsteinin esiintymiset ovat saksalaisen Bild-lehden mukaan muuttuneet ahdistelukohun seurauksena. Yhtye on jättänyt keikoiltaan pois Pussy-kappaleen. Kappale kuultiin kiertueen aiemmilla esiintymisillä encore-osuuden aikana.

Myös Rammsteinin lavashow on muuttunut. Yhtyeen laulaja Till Lindemannilla on ollut tapana ampua valtavalla sukuelimen muotoisella kanuunalla vaahtoa yleisöön. Kanuunaa ei kuitenkaan tuoreella keikalla nähty. Rammsteinin taannoisessa Münchenin konsertissa ei ollut myöskään pahamaineista nollariviä.

Kyseessä oli aivan lavan edessä ollut vip-alue, johon kutsun sai osa etukäteen valkatuista nuorista naisfaneista. Heidät kutsuttiin myös jatkobileisiin, joita ei niin ikään enää järjestetty. Rammsteinin on uutisoitu myös antaneen potkut Lindemannin assistentti Alena Makeevalle. Makeevan kerrottiin värvänneen naisia yhtyeen takahuonejuhliin.