Heidi Klum poseeraa Leni-tyttärensä kanssa – upeat kuvat someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Heidi Klumin mukaan 18-vuotias tytär Leni Klum on ollut malli pienestä pitäen ja osaa alan metkut kuin pidempäänkin catwalkilla kävellyt kaunotar. Nyt äiti ja tytär nähdään näyttävissä yhteiskuvissa mustissa asuissa.

Heidi Klum on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kolme kuvaa, joissa nähdään Leni Klum poseeraamassa juuri 50 vuotta täyttäneen Heidi Klumin kanssa. Aiemmin äiti ja tytär nähtiin alusvaatekuvissa, joiden myötä he saivat paljon negatiivista palautetta. Tällä kertaa kaksikko pukeutui mustiin muotiluomuksiin, jotka olivat hyvin peittävät.

Leni Klum aloitti jo nuorena malliuransa, ja sittemmin hän on ehtinyt poseerata jo lehtien kansissa kuin sisäsivuillakin sekä tietenkin myös muotinäytösten catwalkeilla ja mainoskuvissa. Taannoin hän poseerasi upeassa kuvassa SuperMagazine-lehden sivulla, jossa hän oli jättänyt paidan pukematta ja poseerasi vain takki yllään.