Kehonrakentajat rikkoivat hurjan ennätyksen – maastavetivät yli 450 kiloa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi brittiläistä kehonrakentajaa on rikkonut huikean maastavetoon liittyvän ennätyksen. He nostivat yhdessä maasta 452,5 kilon painon. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti kyseessä olleen raskaimman kahden naisen tekemän maastavedon maailmanennätys.

Ennätystä tavoittelivat alun perin pariskunta Sam Taylor ja Sue Taylor-Franklin. He rikkoivat aikaissemmin maailmanennätyksen vedettyään A320-lentokonetta 20 metrin matkan 37,63 sekunnin ennätysajassa. Ennen maastavetotempausta Taylor kuitenkin kärsi polvivammasta.

Pariskunta värväsi suorituksen toiseksi osapuoleksi ystävänsä Izzy Taitin. Hän ja Taylor-Franklin rikkoivat edellisen maailmanennätyksen, joka oli 290,75 kiloa. Taylorin mukaan oli tärkeää, että ennätys meni rikki pride-kuukautena.

– Se antaa tilaisuuden tarkastella historiaa ja ihmisiä, jotka tekivät töitä niiden vapauksien eteen jotka minulla nykyään on. Siksi on tärkeää, että minun ja vaimoni kaltaiset ihmiset edistävät yhdenmukaisuutta, Taylor kuvaili Guinnessin ennätystenkirjalle.