Ilmainen Pluto TV tuo suomalaisille valtavasti katsottavaa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uusi lineaarisen televisiokanavan ja suoratoistopalvelun ominaisuuksia yhdistävä ilmainen palvelu aloittaa toimintanssa Suomessa. Ruutu-palveluun ilmestyy Pluto TV, jossa esitään niin ulkomaisia kuin suomalaisiakin sarjoja.

Pluto TV:n sisältö koostuu lukuisista erillisistä kanavista. Omat kanavansa saavat muun muassa South Park, Beverly Hills 90210, Star Trek: Next Generation, CSI Miami, Frasier ja NCIS. Lastenohjelmaa tarjoavat esimerkiksi Ryhmä Hau ja Paavo Pesusieni -sarjoille omitetut kanavat.

Ruutuun ilmestyy myös Nelonen Median suomalaissisältöä tarjoavia kanavia. Omat kanavansa saavat alkuun Syke, Huvila & Huusi ja Suomen Huutokauppakeisari. Kanavilla esitetään sarjojen jaksoja ympärivuorokautisesti.

Kanavia voi katsella ilmaiseksi, mutta niissä esitetään mainoksia. Ne löytyvät Ruudun etusivun uudistuneesta Kanavat-osiosta. Kanavien sisällön katsominen edellyttää Ruutu-palveluun kirjautumisen.