Netflix perustaa oman ravintolan – tarjolla julkkiskokkien valmistamaa ruokaa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistojätti Netflix suunnittelee jokseenkin yllättävää aluevaltausta. Yhtiö aikoo perustaa ravintolan, joka tosin olisi ainakin toistaiseksi väliakainen. Sen ruokatarjonta liittyy suoratoistopalvelun sisältöön.

Netflix avaa 30. kesäkuuta Los Angelesiin popup-raivntolan, jonka nimi on Netflix Bites. Tavoitteena on Hollywood Reporter -lehden mukaan tarjota korkealaatuinen illalliskokemus Netflix-ohjelmista tuttujen huippukokkien räätälöimänä.

Popup-ravintolassa mukana ovat muun muassa Iron Chef: Quest for an Iron Legend -ohjelman Curtis Stone, Ming Tsai ja Andrew Zimmern, Nadiya leipoo -sarjan Nadiya Hussain ja Nailed It -ohjelman Jacques Torres. Lisäksi ravintolassa tarjoillaan Drinkkimestarit-ohjelman baarimikkojen suunnittelemia drinkkejä.

Netflix Bites on jatkumoa Netflixin aikaisemmille livekokemuksia tarjoilleille tempauksille. Aikaisempia ovat olleet muun muassa Stranger Things ja Bridgerton -sarjojen tunnelmiin vieneet tapahtumat.