Sisarvaimot-sarjan Meri Brown tunnusti: ”Emme harrastaneet sänkyhommia 10 vuoteen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-televisiosarjassa esintyvä perheenisä Kody Brown tuli tunnetuksi neljän vaimon aviomiehenä. Hänen ensimmäinen vaimonsa oli Meri Brown, jonka kanssa liitto kesti 32 vuotta. Kody ilmoitti viime vuonna, että antaa Merin mennä elämässään eteenpäin ilman heidän liittoaan.

Meri Brown oli kieltänyt itseään näkemästä totuutta. Kody ei ollut Meristä kiinnostunut ainakaan romanttisessa mielessä. Myöhemmin Meri paljasti, että he eivät olleet harrastaneet sänkyhommia peräti kymmeneen vuoteen. Suhde oli ollut pelkästään henkinen ja muodollinen.

Eron jälkeen Meri elätteli toivoa yhteenpaluusta. Nyt hän on kuitenkin ymmärtänyt nauttia elämästään. Meri julkaisi äskettäin videon Tiktokiin ja hän suorastaan hehkuu taltioinnilla.

– Kaikki eivät ymmärrä arvoasi. Ymmärrä kuitenkin itse oma arvosi, hän vinkkasi onnellisen näköisenä.

@therealmeribrown No magic formula. Just feel all the feels. #WorthyUp #GreatnessBeginsToday ♬ My Story – Aditya Cipta Gumilar