Nainen avautui deittailusta: ”Miehet eivät kysy treffeillä minulta mitään”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs nainen herätti keskustelua avautuessaan Mumsnet-keskustelupalstalla hänen treffikumppaneistaan. Nainen ihmettelee sitä minkä vuoksi miehet eivät ensimmäisillä treffeillä halua kysyä häneltä mitään.

Nainen kysyi keskustelupalstalta muilta apua. Hän mietti syitä siihen minkä vuoksi miehet eivät halua kysyä häneltä mitään. Hän oli tavannut puistossa mielenkiintoisen miehen, jonka kanssa hän oli jutellut muutaman tunnin ajan. Mies oli kiinnostava ja kertonut itsestään ja elämästään kaiken. Hän ei kuitenkaan ollut kysynyt naiselta edes hänen nimeään.

Keskusteluun osallistuneet pohtivat oliko mies vain itseriittoinen vai oliko kyse kenties ujoudesta. Keskustelun aloittaja kuitenkin Daily Mail -sivuston mukaan tarkensi, että kyse ei ole vain tästä yhdestä miehestä vaan hän on huomannut, että miehiä ei yleisesti tunnu treffeillä jostain syystä kiinnostavan ollenkaan se kuka hän on. Siitä huolimatta miehet haluavat seuraaville treffeille kuitenkin.

Osa kommentoijista oli sitä mieltä, että miehet, jotka eivät treffeillä kysy mitään ovat tylsimyksiä. Joku kuitenkin epäili, että kyse olisi vain siitä, että he ovat kiusaantuneita sosiaalisissa tilanteissa eivätkä siksi huomaa esittää kysymyksiä. Joidenkin mielestä tällainen käytös kertoo siitä, että miestä ei yksinkertaisesti kiinnosta.