Himos Juhannus käynnistyy – keskikesän ja tähtiartistien juhlaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juhannusfestivaali Himos Juhannus alkaa tänään torstaina 22. kesäkuuta. Juhannuksena festivaalilla nähdään yli 20 artistia kahdella lavalla, ja yöttömän yön juhlaa täydentävät niin lukuisat alueohjelmat kuin oheispalvelut. Festivaali on ennakkoon lähes loppuunmyyty. Uransa päättävä Antti Tuisku esiintyy Himos Juhannuksessa viimeistä kertaa.

– On kunnia saada mahdollistaa tänään yksi Antti Tuiskun uran viimeisistä esiintymisistä ja kunnioittaa koko mennyttä matkaa ja kotimaisen popin elävää legendaa. Antti Tuisku esiintyi Himos Juhannuksessa ensimmäistä kertaa 2015, ja siitä lähtien artisti on jättänyt muistijäljen yli 150 000 juhannusvieraalle – nyt on viimeisten vuoro, kertoo tapahtuman Promoottori Janne Tamminen.

Festivaalilla nähdään kolmen päivän aikana myös muun muassa Teflon Brothers, JVG, Apulanta, Gettomasa, Bess, Anna Abreu, Portion Boys, Benjamin, Gasellit, Elastinen ja Mouhous.

Festivaalin leirintäalueella on tänä vuonna uudistuksia, kun leirinnässä yöpyminen mahdollistetaan erillisillä yhden yön alueilla niille, jotka saapuvat juhannusjuhliin vain yhdeksi päiväksi. Lisäksi leirintäalueelle on tuotu asiakkaille vuokrattavaksi valmiiksi pystytettyjä telttoja sekä uusi hiljaisempi alue, jossa noudatetaan hiljaisuutta yöaikaan. Varsinaista luksusta festivaalille tarjoavat mahdollisuus ostaa niin takuulämmin suihku kuin jäitä oman leirin virvokkeille.

– Himos Juhannus on tekemistä ja kokemista kaikille aisteille. Pyrimme tarjoamaan asiakkaille parhaan mahdollisen festarikokemuksen joka koostuu artistien lisäksi myös erilaisesta tekemisestä ja tunnelmasta. Festivaalimme alueohjelmassa pääsee niin speed dateille, kirjoittamaan kirjeitä ystäville, bailaamaan pallomeressä kuin etuteltan ja Himos Areenan legendaarisissa jatkobileissä. Mukana on niin Tarot-tulkintoja, VR-elämyksiä kuin tietokilpailuja, bingoa ja joukkuekisaa, kertoo oheispalveluista tapahtuman tuottaja Laura Väli-Torala.