90 Päivää morsiamena parin onni rakoilee – ystävät varoittivat tästä etukäteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjan spin offissa on seurattu amerikkalaisen Jen Boecherin ja intialaisen Rishi Singhin rakkaustarinaa. Sarjaa on esitetty myös Suomen televisiossa. Oklahomasta kotoisin oleva Jen ja hänen 32-vuotias rakastajansa ovat kamppailleet koronasulkujen, ikäeron ja kulttuurierojen kanssa. Jenin ystävät varoittivat naista, että hänen komea ja nuori rakastaja saattaa olla petollinen.

Jo nopeasti tuli tietoon, että Rishi piilotti kihlauksensa intialaiselta perheeltään. Jen matkusti jälleen Intiaan toivoen avioituvansa Rishin kanssa. Hän joutui kuitenkin pettymään kuultuaan, että Rishi ei ollut kertonut rakkaudestaan perheelleen. Rishin sukulaiset eivät hyväksyneet liittoa tai Jeniä, joten pari yritti löytää uusia keinoja rakkautensa vahvistamiseen.

Seuraavaksi juonipaljastuksia.

Pariskunta päätti erota. Tilanne äityi niin hankalaksi, että he erkaantuivat lopulta eri teille. Screenrantin saamien tietojen mukaan pariskunta on kuitenkin edelleen yhdessä. Tästä on sivuston mukaan useita eri viitteitä. Heillä on edelleen kymmeniä söpöjä yhteiskuvia Instagramissa. Toukokuussa 2023 otetussa valokuvassa Rishi suutelee intohimoisesti Jenin otsaa. Rishi on jakanut useita viestejä erottuaan Jenistä ja ilmoittanut rakastavansa häntä edelleen, eikä koskaan luopuisi heidän suhteestaan.

https://www.instagram.com/p/Crr7qlOLlif/