Christina Aguilera paljasti villeimmät paikat yhdynnälle: ”Miten me emme ole jääneet kiinni”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Christina Aguilera haluaa omalla esimerkillään vähentää intiimielämän ympärillä olevaa salailua. Laulajatar haluaa voimaannuttaa muita naisia, ja hän onkin myös yksi hyvinvointibrändin Playgroundin perustajista.

Christina Aguilera oli taannoin Alex Cooperin pitämässä Call Her Daddy -podcastissa vieraana. Naiset keskustelivat intiimistä toiminnasta hyvin avoimesti ja Christina Aguilera paljasti haastattelun aikana muun muassa erikoisimmat paikat, joissa hän on harrastanut sitä.

Christina Aguilera paljasti People-sivuston mukaan, että hänen mielestään lentokoneessa on hauska harrastaa. Studion miksauspöydänkin päälle kumartuminen on tähdelle tuttua puuhaa. ”En voi uskoa miten me emme ole jääneet kiinni kertaakaan niin monissa eri tilanteissa”, 42-vuotias Aguilera ihmetteli.