Jessie J ihailee kurvikasta vartaloaan: ”Raskauden jälkeistä itserakkautta”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja Jessie J synnytti lähes kaksi kuukautta sitten terveen poikavauvan, joka sai nimekseen Sky Safir Cornish Colman. Esikoisen saamisen jälkeen tuore äiti on julkaissut useita suloisia kuvia ja videoita pienestä vauvastaan ja ensimmäisistä viikoista uuden tulokkaan kanssa.

Jessie J on halunnut esitellä rehellisesti matkaansa niin raskausaikana kun synnytyksen jälkeenkin. Nyt 35-vuotias nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän tanssii alusvaatteet yllään kylpyhuoneessa kuusi viikkoa synnytyksen jälkeen.

– Kukaan ei rakasta minua paremmin, Jessie J kirjoittaa kuvatekstissään.

Artisti halusi videon yhteydessä julistaa itserakkautta omaa kehoaan kohtaan ja sitä miltä hän näyttää nyt kun synnytyksestä on kulunut puolitoista kuukautta. Videon aikana nainen puhdistaa ja rasvaa kasvonsa sekä vatsan seudun. Lopuksi hän pukee ylleen vielä keskivartaloa tukevan vyön.