Mikroskooppisen pieni käsilaukku myytiin jättihintaan – pienempi kuin hiekanjyvä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunnettujen brändien käsilaukuista voi joutua maksamaan suuriakin summia. Taannoin yhdysvaltalaisell Joopiter-huutokauppakamarilla myytiin käsilaukku, jonka sisään mahtuisi hädin tuskin pölyhiukkasia.

Newyorkilaisen MSCHF-taidekollektiivin luoma vihreä käsilaukku muistuttaa ulkoisesti muotimerkki Loui Vuittonin laukkua. Se on kuitenkin kooltaan vain 657 x 222 x 700 mikrometrin kokoinen, pienempi kuin hiekanjyvä.

MSCHF:n luova johtaja Kevin Wiesner kommentoi New York Times -lehdelle kyseessä olevan kannanotto jatkuvasti kutistuvia käsilaukkuja kohtaan. Pariisissa aiemmin esillä ollut mikroskooppinen käsilaukku huutokaupattiin taaannoin 63 750 dollarin, eli vähän alle 60 000 euron hintaan. Ostaja saa olla melko tarkkana, ettei hän tule vahingossa hukanneeksi laukkua.