Antti Tuisku jakoi kuvasarjan viimeiseltä keikaltaan – artisti herkistyi Ruisrockin lavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Antti Tuisku lopetti artistiuransa lauantaina 8. heinäkuuta Turun Ruisrockissa. Tuisku nousi viimeistä kertaa lavalle Niittylavalle puolen yön aikaan paikalle kokoontuneen valtavan yleisön eteen. Keikka alkoi Baila por mi -kappaleen tahdeissa.

Puoli kahdelta yön pikkutunteina loppunut spektaakkeli päättyi Hyökyaalto-kappaleeseen. Tuisku herkistyi lavalla kyyneleisiin. Kyyneleiltä ei tietenkään vältytty yleisössäkään.

Tuisku jakoi myöhemmin kuvasarjan keikan viime hetkistä Instagram-tilillään. Koskettavassa mustavalkoisessa kuvasarjassa artisti nähdään herkissä tunnelmissa Niittylavalla. Kuvasarja sai kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja kiittäviä kommentteja faneilta sekä muilta kuuluisuuksilta.

– Kiitos, Tuisku kirjoitti ytimekkäästi sydänemojin kera.

2000-luvun suurimpiin suomalaisiin poptähtiin kuuluneen Tuiskun ura alkoi vuonna 2003 Idols-laulukilpailusta, jossa hän sijoittui kolmanneksi. Hänen uransa varrelle mahtui peräti 13 studioalbumia ja valtava määrä keikkoja eri puolilla Suomea. Artisti on paljastanut ostaneensa talon Espanjasta ja muuttavansa sinne musiikkiuran päättyessä.