Antti Tuisku viiletti valeasussa Turussa – olisitko tunnistanut?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Antti Tuisku päätti artistiuransa Ruisrockissa näyttävän spektaakkelin merkeissä. Hän nousi näillä näkymin viimeistä kertaa lavalle festivaalin Niittylavalla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Tuisku on sittemmin paljastanut viettäneensä aikaa Turussa Ruisrock-viikonloppuna niin sanotusti incognito-tilassa. Hän oli pukenut päälleen ovelan valeasun, johon kuuluivat harmaat vaatteet, olkihattu, siniset aurinkolasit, peruukki ja tekoparransänki. Artisti jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän ajelee valeasussa sähköpotkulaudalla Aurajoen läheisyydessä.

– Kiitos Ruisrock, mahtavia kohtaamisia, ihana kesä ja upeita esiintymisiä, Tuisku kirjoitti.

Poptähti on ennenkin liikkunut festareilla naamiaisujen turvin. Esimerkiksi viime vuonna hän oli naamioitunut Turussa Ruisrock-viikonloppuna vihreän lentäjän uniformun, koppalakin ja tekoviiksien avulla.