Video: Tanskandoggi vasikoi kaverinsa – jäi rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikit päätyvät toisinaan pahantekoon, mutta omistajien onneksi osa eläimistä on tunnollisempia tapauksia. Koomisen viraalivideon perusteella jotkut lemmikkieläimet saattavat jopa vasikoida lajikumppaneitaan.

TikTokissa jaetulla videolla Larry-nimisen tanskandoggin omistaja ihmettelee, mille koira oikein haukkuu. Larry johdattaa omistajan keittiöön, jossa on juuri tapahtumassa rikos. Joe-niminen tanskandoggi syö tähteitä hellalle jätetystä vuoasta.

Monissa koiratalouksissa omistajien ei tarvitse pelätä lemmikkien pääsevän käsiksi hellalle tai tiskipöydälle jätettyihin ruoantähteisiin. Tanskandoggit ovat kuitenkin niin isoja koiria, ettei korkeisiinkaan paikkoihin kurotteleminen tuota niille hankaluuksia.

@larrygreatdane What are you barking at ? #dogbarking #dogsoftiktok #greatdane ♬ original sound – Largest lap DOG 🐶