Emily Ratajkowskin rinnat lähes paljaana – asu ei liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen huippumalli Emily Ratajkowski on niittänyt mainetta poseeraamalla hyvin vähäpukeisissa kuvissa. Nainen toimii usein alusvaatemallina ja mainostaa myös itse suunnittelemiaan biksuja ja muita rannalle sopivia asuja.

Emily Ratajkowski julkaisee usein yli 30 miljoonan Instagram-seuraajansa silmien iloksi näyttäviä kuvia, joissa tähti poseeraa rohkean niukoissa asuissa tai jopa täysin alastomana. Tällä kertaa 32-vuotias kaunotar nähdään valkoisessa asussa, joka ei liikoja peittele.

Emily Ratajkowski esiintyy kuvassa Jacquemusin suunnittelemassa valkoisessa kaksiosaisessa asussa. Yläosana toimii valkoiset rintaliivit, joihin on kiinnitetty runsaat valkoiset pitsihihat. Alaosan virkaa toimittaa valkoiset alushousut ja lyhyt tyllihame, joka muistuttaa ballerinan tutu-hametta.

Malli on viime aikoina ollut paljon uutisotsikoissa myös rakkauselämänsä vuoksi. Nainen seurusteli taannoin koomikko Pete Davidsonin kanssa, mutta suhde loppui melko lyhyeen. Nykyään Emily Ratajkowski tapailee muusikko Harry Stylesiä, mutta kaksikosta on hyvin vähän yhteiskuvia.