Tammerfesteillä erikoinen tempaus – kauppakeskuksesta suoraan backstagelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Tammerfest käynnistyy Tampereen Ratinanniemen festivaalipuistossa huomenna torstaina. Festivaalin liput on lähes loppuunmyyty, mutta torstaina iltapäivän ja illan aikana muutama ihminen pääsee erikoisen tempauksen myötä kauppakeskus Koskikeskuksesta suoraan Tammerfestin backstagelle VIP-vieraaksi.

Tammerfestin juontaja Sointu Borg keskustelee festivaaliyleisön lisäksi Koskikeskuksessa sijaitsevan interaktiivisen mainosnäytön ohikulkijoiden kanssa ja valitsee heistä VIP-vieraita festivaaleille. Näin kesäinen kauppareissu voi vaihtua silmänräpäyksessä kaupunkifestivaaleihin, sillä mukaan valitun tulee olla heti valmis siirtymään Tammerfestin juhlahumuun. Voittajille järjestetään kuljetus Ratinaan ja Sointu Borgin emännöimä VIP-vastaanotto.

Tempaus järjestetään torstain aikana neljä kertaa ja Tammerfestin yleisö pääsee seuraamaan illan viimeistä kaappausta tapahtuman päälavalla. Press play ja vaihda vapaalle -tempauksen järjestää energiajuoma Rockstar. Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen ja valmis lähtemään festivaaleille heti. Torstaina Tammerfesteillä lavalle nousevat Teflon Brothers, Scandinavian Music Group, Bess, Gasellit ja Apulanta.