Margot Robbie ja Ryan Gosling erikoisessa haastattelussa – mukana sylin täydeltä koiranpentuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Barbie-elokuva kuuluu vuoden odotetuimpiin elokuvatapauksiin. Suosittuun lelusarjaan perustuva elokuva sai juuri Yhdysvalloissa näyttävän ensi-iltansa, jonne lukuisat tunnetut julkkikset ja Hollywood-tähdet olivat pukeutuneet Barbie-teeman mukaisesti.

Elokuvan päätähdet Margot Robbie ja Ryan Gosling nähdään nyt suloisessa BuzzFeed Celeb -kanavan haastattelussa, jossa he pääsevät leikkimään jutustelun aikana pienten koiranpentujen kanssa. Pennut ovat niin suloista katseltavaa, että niitä siliteltäessä näyttelijöiden keskittymiskyky on lähellä herpaantua.

Margot Robbie ja Ryan Gosling kertoivat, että elokuvan koe-esiintyminen oli melko rento. Heitä oli jo ajateltu kyseisiin rooleihin, minkä vuoksi heidän nimensäkin lukivat jo valmiiksi käsikirjoituksissa. Elokuvan juonen ja yksityiskohtien salassa pitäminen tuntui näyttelijöiden mielestä haastavalta, koska kaikkia tuntui kiinnostavan Barbie-elokuva ja siitä tuli paljon kysymyksiä.

Barbien rooleissa nähdään Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferreira, Will Ferrell, Isa Rae, Dua Lipa, Kate McKinnon ja monia muita. Greta Gerwigin ohjaama elokuva saa Suomen ensi-iltansa 21. heinäkuuta 2023.