Britney Spearsin seuraajat riemastuivat rantakunnosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears on ollut viime vuosin tiuhaan tahtiin otsikoissa, mutta tähden musiikkirintamalla on ollut hiljaista. Muutama vuosi takaperin hän vihjasi jopa jättävänsä musiikin kokonaan. Aivan niin dramaattisesti ei kuitenkaan lopulta käynyt, sillä äskettäin hän levytti uuden kappaleen Black Eyed Peas -yhtyeestä tunnettun Will.i.amin kanssa.

Nyt Spears on järjestänyt ohjelmaa sekä itselleen että faneilleen, kun hän on esitellyt upeaa rantakuntoaan kameran edessä ja sitä kautta sosiaalisessa mediassa. Yllään popkaunottarella on punaiset biksut, joiden alaosaa laulajatar halunneet väääämättä pudottaa.

Britneyn ja Williamin uusi Mind Your Own Business -niminen kappale julkaistiin 21. heinäkuuta. Kyseessä on vasta toinen uusi Britney-kappale tähden huoltajuusjärjestelyn päättymisen jälkeen. Viime vuonna Elton Johnin julkaisi hänen kanssaan tehdyn yhteiskappaleen Hold Me Closer. Britneyn viimeisin pitkäsoitto, Glory ilmestyi vuonna 2016. Britney on tehnyt Will.i.amin kanssa yhteistyötä ennenkin, sillä Will.i.am vieraili tähden vuonna 2011 julkaistulla Big Fat Bass -kappaleella. Britney puolestaan oli mukana seuraavana vuonna räppärin Scream & Shout -kappaleessa.