Megan Foxin rinnat varastivat huomion: ”Eivät ole minun nännini”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien miesten päiväuneksi takavuosina noussut näyttelijäkaunotar Megan Fox kuuluu maailman kuumimpien näyttelijöiden joukkoon, ja kulta-aikoinaan hänet äänestettiin useasti maailman kuumimmaksi naiseksi. Viime aikoina Fox on hämmentänyt seuraajiaan odottamattoman rohkeilla kuvillaan.

Tällä kertaa Megan on poseerannut tyylikkäässä oranssissa asussa, jota ei välttämättä voi ihan iltapuvuksi nimittää. Estottoman rohkea asu on nimittäin läpinäkyvä ja paljasti siten myös kantajansa rinnat. Tosin Fox oli ymmärrettävästä syystä peittänyt intiimeimmät osat muovisilla palasilla. Niiden ansiosta Megan toppuutteli kohua kuvastaan ja totesi, etteivät nännit ole hänen, vaan ne ovat piilossa.

Näyttelijä Megan Fox ja muusikko Machine Gun Kelly menivät reilu vuosi sitten kihloihin. Heidän liittonsa alkoi rakoilemaan, kun Machine Gun Kellyn arveltiin pettäneen naistaan oman kitaristinsa Sophie Lloydin kanssa. Tuoreiden tietojen mukaan pariskunta yrittää parhaillaan pelastaa suhteensa ja on palannut takaisin yhteen.