Sylvester Stallonen nuorin tytär on pysäyttävä kaunotar – malliuralle koska tahansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

77-vuotias näyttelijäkonkari Sylvester Stallone on tunnettu monista legendaarisista toimintaelokuvarooleistaan. Mies on uransa lisäksi ehtinyt perustamaan myös perheen, johon kuuluu vaimon Jennifer Flavinin lisäksi kaksi poikaa ja kolme tytärtä. Tyttäristä nuorin, Scarlet, on nykyisin 21-vuotias.

Nykyisin Scarlet jakaa sosiaalisessa mediassa itsestään entistä näyttävämpiä kuvia. Tällä kertaa kuvankaunis tytär poseeraa sosiaalisen median kuvissaan näyttävästi ja osoittaa, että malliura olisi hänelle varteenotettava mahdollisuus.

Muutama vuosi sitten Sylvester Stallone jakoi Twitterissä artikkelin näyttävistä tyttäristään. Stallone oli kopioinut lehden kirjoittaman otsikon: ”Sylvester Stallone’s bombshell daughters set pulses racing with sizzling snaps”. Fanit reagoivat kärkkäästi julkaisuun ja ihmettelivät miksi mies jakoi niin seksikkään julkaisun tyttäristään.