UNO-pelin fanille tarjolla töitä – palkka yli 4 000 dollaria viikossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uno-korttipelin ystäville on tarjolla unelmien työ Yhdysvalloissa. Leluvalmistaja Mattel etsii Chief Uno Masteria, eli vapaasti suomennettuna pää-Uno-mestaria. Tehtävänä on pelata Unon uusinta versiota ja opettaa sitä muille.

Mattelin uudessa Uno Quatro -pelissä perinteinen korttipeli yhdistyy Neljän suora -peliin. Chief Uno Masterin tehtävänä on pelätä uutta peliä neljänä päivänä viikossa neljän tunnin ajan. Lisäksi työnkuvaan kuuluu sen sääntöjen opettaminen muille ja Uno-aiheisen sisällön luominen sosiaaliseen mediaan.

Tehtävään valittava tulee viettämään pelin parissa neljä viikkoa New Yorkissa. Palkka on 4 444 dollaria eli noin 4 000 euroa viikossa. Suomalaisten Uno-fanien harmiksi Mattel etsii tehtävään vain Yhdysvaltojen kansalaisia tai Yhdysvaltojen pysyvän oleskeluluvan omistavia.