Street Fighter -turnaus keskeytyi – pelihahmo ruudulle alastomana

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

E-urheilussakaan ei vältytä odottamattomilta tilanteilta, eikä edes viuhahtajilta. Twitchissä striimattu Street Fighter 6 -turnaus jouduttiin taannoin keskeyttämään väliaikaisesti virtuaalisen vaatemokan vuoksi.

Twitch-kanava Corner2Corner esittää viikottain Street Fighter -turnauksia. Taannoin turnauksen ottelu kuitenkin keskeytettiin pelihahmo Chun-Lin ilmestyttyä ruudulle alastomana. Jollain oli ollut käytössä hahmosta alastoman tekevä modaus, jonka hän oli unohtanut kytkeä pois päältä.

– Onpas Chun-Lillä mielenkiintoinen asu, toinen turnauksen kommentaattoreista vitsaili.

Corner2Corner on sittemmin pahoitellut tapausta julkaisemassaan tiedotteessa. Syy ei ollut tiedotteen mukaan kummankaan pelaajan. Chun-Lin riisunut modaus oli käytössä turnajaista isännöineen tahon PC-tietokoneessa.