Gondolihissi jumiutui 3 000 metrin korkeuteen – matkailijalta päätähuimaava video

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vietnamissa sijaitsee yksi maailman korkeimmille vievistä gondolihisseistä. Fansipan-vuorelle 15 minuutissa nouseva gondilihissi kohoaa jopa 3 000 metrin korkeuteen vedenpinnasta mitattuna. Taannoin hississä jouduttiin karmivaan tilanteeseen.

Australialainen matkailija Haris Minhaj oli matkustamassa Fansipanille, kun hissi yhtäkkiä pysähtyi. Hän ja joukko muita turisteja pääsivät nauttimaan hissistä avautuvista näyttävistä maisemista hieman kauemmin, kuin he olisivat toivoneetkaan. Minhaj raportoi kokemuksistaan viraalina levinneellä TikTok-videolla.

Odottelun jälkeen hissi alkoi liikkua jälleen. Hissi tosin liikkui normaalia hitaammin ja pysähteli edelleen välillä. Matkailijat pääsivät määränpäähänsä noin kaksi ja puoli tuntia pysähtymisen jälkeen.

Minhaj kertoi myöhemmin Mirror-lehdelle pelänneensä henkensä puolesta jumiin jääneessä hississä. Hän kuitenkin pyrki pitämään asenteensa positiivisena ja pitämään hyvää mielialaa yllä epävarman tilanteen keskellä.

@fully.fledged Stuck in a cable car for 3 hours in a Vietnam, I don’t think I’m getting into a cable car ever again 🇻🇳 #f#fypf#foryouv#vietnam ♬ original sound – fully.fledged