Amanda Holden makoili rannalla – tulikuumat biksukuvat someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Tällä kertaa kaunotar esittelee vartaloaan uimapuvussa omalla somekanavallaan.

Amanda Holden julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kahden miljoonan seuraajan silmien iloksi kuvan ja videon, jossa nähdään miten nainen nautiskelee auringossa. ”Puristan yhä tästä kesästä jokaisen pisaran irti perheeni kanssa”, Amanda Holden kirjoittaa kuvatekstissään.

Amanda Holden on matkustellut kesällä tiuhaan miehensä Chris Hughesin ja heidän kahden tyttärensä Alexan ja Hollien kanssa. Perhe on lomaillut muun muassa Italiassa ja Etelä-Ranskassa. Tällä hetkellä Amanda Holden nauttii tuoreissa kuvissaan Kreikan lämmöstä.