Sisarvaimot-Meri julkaisee ahkerasti kuviaan – yrittää saada Kodyn mustasukkaiseksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjan Meri Brown lopetti seitsemän kuukautta sitten hengellisen avioliittonsa Kody Brownin kanssa. Naiselle tämä oli kova paikka ja hän haaveili pitkään siitä, että saisi korjattua liittonsa Kodyn kanssa. Hän on sittemmin vakuutellut itselleen ja faneilleen menevänsä elämässään eteenpäin.

Nyt fanit ovat alkaneet epäillä, että vakuutteleeko Meri sittenkin julkaisuillaan ex-miestään Kodya? Rivien välistä voi tulkita, että hän ei edelleenkään tiedä miten olla yksin kaikkien näiden vuosien jälkeen – vaikka hänen liittonsa nitisi rakosistaan viimeiset kymmenen vuotta ennen eroa.

– Tämä vuosi on ollut minulle muutoksen aikaa. On aika katsoa sisäänpäin, ja päättää, mikä minä olen nyt tai mikä en ole enää. On aika vaalia menneisyyttä ja sen tuomia muistoja sekä samalla päästää irti ja kurkottaa kohti tulevaisuuttani, Meri Brown kirjoitti jälleen kerran Instagramiin selfien kera.

– Nyt on aika tutkia uusia asioita, uusia paikkoja, uusia ihmisiä, uusia ympäristöjä ja selvittää mikä on tulevaisuuteni, yhden lapsen äiti kirjoitti Instagramin paatoksensa loppuun.

Jo oli aikakin. Sisarvaimot palaa uusilla jaksoilla Yhdysvalloissa sunnuntaina 20. elokuuta. Uutisoimme jaksojen tapahtumista lukijoillemme viikottain.