Celine Dionin sisko supertähden terveydestä: Sopivaa lääkitystä ei ole löytynyt

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Celine Dion on kertonut, että hänellä on haasteita terveyden kanssa. Hän paljasti kärsivänsä jäykkyysoireyhtymästä, joka rajoittaa naisen esiintymistä. Jäykkyysoireyhtymä on harvinainen neurologinen sairaus, joka oirehtii kivuliaina lihaskouristuksina, liikkeiden hitautena ja vartalolihasten sekä raajalihasten jäykkyytenä.

Celine Dionin sisko on nyt päivittänyt tietoa artistin terveydentilasta. Linda-sisko on muuttanut Celinen luo auttamaan häntä päivittäisissä askareissa ja lasten hoitamisessa. 55-vuotiaalla Celine Dionilla on kolme poikaa, Rene Charles ja kaksoset Eddy ja Nelson.

Celine Dionin toinen sisko Claudette on kommentoinut Entertainment Tonight -sivuston mukaan, että tutkijat yrittävät parhaansa mukaan auttaa naista, mutta toistaiseksi Dionille ei ole löytynyt sopivaa lääkitystä. Sairaus vaikuttaa esimerkiksi Dionin kävelyyn ja vaikeuttaa myös naisen äänihuulten käyttöä. Tällä hetkellä Celine Dion keskittyy vain lepäämiseen.