Chrissy Teigen tekoitkee John Legendin keikalla – joutuu esittämään liikuttunutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko John Legend ja malli Chrissy Teigen saivat kesäkuussa neljännen lapsensa kun heidän perheeseensä syntyi sijaissynnyttäjän avulla toinen poika. Pariskunta on ollut silminnähden onnellinen perheenlisäyksistään ja viettävät paljon aikaa perheenä.

John Legend on kertonut kirjoittaneensa hänen suositun All of Me -kappaleensa vaimolleen Chrissy Teigenille. Teigen on otettu siitä, että hän on toiminut kauniin rakkauslaulun muusana, mutta se on tuonut mukanaan myös paineita etenkin silloin kun nainen osallistuu miehensä konsertteihin.

Chrissy Teigen kertoi Jimmy Fallonin haastattelussa, että kaikki kääntyvät aina katsomaan häntä kun John Legend laulaa kappaletta. Hän joutuu esittämään liikuttunutta, koska ei tiedä mitä muutakaan tekisi. Laulu on Teigenin mielestä hyvä, mutta hän on kuitenkin kuullut sen jo niin monta kertaa, että se ei nosta tunteita pintaan.

@fallontonight #ChrissyTeigen reacts to being #JohnLegend’s muse for “All of Me”. #FallonFlashback ♬ original sound – FallonTonight