Elon Musk haastoi Mark Zuckerbergin vapaaotteluun – nyt toinen heistä uhoaa olevansa valmis

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tesla-miljardööri ja X-yhteisöpalvelun omistaja Elon Musk on haastanut Facebookin perustaja Mark Zuckerbergin kaksinkamppailuun. Miehet saatetaan nähdä vapaaottelukehässä, vaikka ottelusta ei olekaan sovittu tarkempia yksityiskohtia. Nyt toinen heistä on kertonut olevansa valmis kehään.

Lehtitietojen mukaan 52-vuotias Musk paljasti äskettäin käyneensä keskusteluja vapaaottelun järjestämisestä Roomassa, Italiassa. Sen sijaan 39-vuotias Zuckerberg on sanonut, että mitään ottelun yksityiskohtia ei ole vielä vahvistettu, mutta hän on täysin valmis taisteluun.

– Rakastan kamppailulajeja ja olen ollut valmis taistelemaan siitä päivästä lähtien, kun Elon haastoi minut. Jos hän joskus sopii oikeasta ottelupäivämäärästä, niin kuulet sen minulta. Siihen asti voidaan olettaa, että kaikki mitä hän sanoo, ei ole virallisesti sovittua, Zuckerberg kirjoitti Threads-palvelussa.

Zuckerberg on aiemmin voittanut jujutsu-ottelussa kultaa. Musk on puolestaan ainakin väittänyt osallistuneensa nuorena katutappeluihin Etelä-Afrikassa.