Bangkokilaiselle katukeittiölle Michelin-tähti

Lifestyle Matkailu · Stara.fi

Thaimaassa on vieraillut parin viime vuosikymmenen aikana valtavasti suomalaisia, ja monet heistä ovat uskaltautuneet maistamaan myös kadulla kojuissa myytävää ruokaa. Osa näistä kojuista myy todella herkullisia annoksia ja ainakin yksi kojusta on virallisesti maailman parhaimmistoa.

Maailman parhaita ravintoloita rankkaava Michelin on nimittäin nostanut Bangkokin keskustan luoteispuolella olevassa Nonthaburissa sijaitsevan Fried Banana Rama 5 -katukeittiön parhaimmiston joukkoon. Ravintola tunnetaan erityisesti friteeratuista banaaneista, joiden valmistamisessa on mukana ravintolan kehittämä laitteisto.

Katukeittiö on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 08.30-17.00, mutta suuren suosion vuoksi paikalle kannattaa tulla ajoissa ja varautua pitkäänkin jonotukseen.