90210-tähti Tori Spelling pääsi ulos sairaalasta – kulkee pyörätuolilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90-luvun Beverly Hills 90210 -sarjasta maailman maineeseen noussut näyttelijä Tori Spelling joutui äskettäin neljäksi päiväksi sairaalaan. Nyt hän on päässyt sairaalasta pois, mutta kulkee pyörätuolilla. Syytä ei tiedetä.

Tori Spelling on kertonut faneille, että hän oli ollut osastolla neljä päivää. Hän oli hakeutunut sairaalaan päivystyksen kautta. Nainen kuvattiin sairaalasta poistuessaan pyörätuolissa ja mustelmien peitossa.

Tori Spelling on päässyt pois sairaalasta pyörätuolissa ja mustelmien peitossa. Mustelmia oli ainakin kasvoissa ja molemmissa käsivarsissa. Silminnäkijöiden mukaan näyttelijä näytti järkyttyneeltä ja epävakaalta, Page Six raportoi.

Hänellä on viisi lasta; 16-vuotias Liam, 15-vuotias Stella, 11-vuotias Hattie, kymmenenvuotias Finn ja kuusivuotias Beau. Aiemmin heinäkuussa Torin kerrottiin yöpyneen 100 dollaria per yö maksaneessa motellissa. Sen jälkeen hän majaili asuntoautossa, Kalifornian Ventura Countyssa. Nainen käy parhaillaan läpi eroa aviomiehestään Dean McDermottista.