Pasha Pozdniakova poseerasi pellolla – kaksi miljoonaa seuraajaa ei voi olla väärässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta maailmanlaajuiseksi sometähdeksi noussut Pasha Pozdniakova on poseerannut viime aikoina pluskoon kaunottarena miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Huhtikuussa 2023 Pasha ryhtyi myös artistiksi, kun hänen singlensä Mommy julkaistiin artistinimellä Pashulia.

Taannoin Pashan seuraajamäärä Instagramissa ylitti tärkeän rajapyykin, kun hänelle tuli täyteen peräti kaksi miljoonaa seuraajaa. Määrä on suomalaisittain hyvin harvinainen. Nyt Pasha poseeraa Savonlinnassa kurvikkaana pellolla auringonlaskun aikaan.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.