Lapsi hukkasi nukkensa lomamatkalla – sitten lentäjä toi kotiovelle iloisen yllätyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakkaan lelun kadottaminen voi olla lapselle tragedia. Erään Yhdysvaltojen Texasissa asuvan tytön onneksi kadonnut nukke kuitenkin löytyi avuliaan lentäjän ansiosta.

Rudy ja Celeste Domnguezin Valentina-tytär oli kadottanut rakkaan Beatrice-nukkensa perheen lomamatkalla Balilla. Nukke oli nähty viimeksi Tokiossa, jossa lentokone oli tehnyt välilaskun. Beatricen vanhemmat ottivat yhteyttä lentoyhtiöön nuken löytymisen toivossa.

– Beatrice tuo minulle onnea ja on paras ystäväni. Olin surullinen kun saavuimme hotelliin ja huomasin sen kadonneen. Tuntui kuin sydämeni olisi särkynyt, Valentina kuvaili Good Morning Americalle.

Tieto kadonneesta nukesta saavutti American Airlines -yhtiön lentäjä James Danenin. Hän otti yhteyttä Turkis Airlinesin Tokion Hanedan lentoasemalla toimivaan löytötavaratomistoon. Beatrice-nukke löytyi, ja Danen nouti sen omin käsin Yhdysvaltoihin.

Lentäjä toi pitkin maailmaa lentokoneen mukana matkustaneen nuken Domniguezien perheen kotiovelle. Kuten arvata saattaa, oli Valentina onnensa kukkuloilla saadessaan rakkaan lelunsa takaisin.

– Tyttäremme sai tärkeän opetuksen. Jos joku pyytää apua, täytyy häntä auttaa parhaansa mukaan, Celeste Dominguez totesi.