Whitney Portin biksukuville jatkoa – ikävät kommentit eivät hetkauta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Whitney Port tuli monille tutuksi aikoinaan The Hills -sarjasta, jossa hän esiintyi Lauren Conradin hyvänä ystävänä. Nykyään Whitney Port pitää suosittua With Whit -podcastia ja YouTube-kanavaa, jossa hän katselee ja kommentoi realitysarjoja miehensä Tim Rosenmanin kanssa.

Naisella on myös sosiaalisessa mediassa laaja fanikunta, joka on alkanut olemaan huolissaan siitä miltä tähti nykyään näyttää. Whitney sai taannoin niin paljon sosiaalisessa mediassa huolestuneita kommentteja hänen vartalonsa ulkonäköä koskien, että hän päätti itse kertoa omista ruokailutottumuksistaan podcastissaan. Port kertoi hoikistuneensa niin paljon, että hänen oma aviomiehensäkin oli asiasta naiselle kommentoinut.

Omasta mielestään Whitney Port näyttää hyvältä, vaikka hän onkin huomannut, että liian vähäinen syöminen on tehnyt hänestä väsyneemmän. Naisen painon ja ulkonäön ympärillä vellova kohu ei kuitenkaan ole lannistanut naista, vaan hän on edelleen jatkanut esimerkiksi biksukuvien julkaisemista omalla Instagram-kanavallaan. Moni kommenttikentässä peräänkuuluttaa kehorauhaa ja sitä, että Whitney Portin ulkonäköä tai vartalon kokoa ei saisi kommenteissa ruotia.