Provinssi julkisti kesän 2024 ensimmäiset kiinnitykset – yleisön toive täytyi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen pitkäaikaisimpiin festivaaleihin lukeutuva Provinssi järjestetään jälleen Seinäjoen Törnäväsaarella kesäkuussa 2024. Ensi kesän ensimmäiset artistikiinnitykset on jo julkistettu.

Provinssissa nähdään kesällä 2024 brittiläinen metalliyhtye Bring Me The Horizon ja niin ikään Iso-Britanniasta ponnistava rockyhtye Nothing But Thieves. Suomea ensimmäisistä kiinnityksistä edustaa kansainvälisiäkin keikkalavoja valloittanut Blind Channel.

– Bring Me the Horizon on ollut yksi kävijöidemme eniten toivomista esiintyjistä edellisen käyntinsä 2019 jälkeen ja toivotamme heidät avosylin takaisin. On myös erityisen hienoa päästä julkaisemaan Nothing But Thievesin ja Blind Channelin kaltaisia urallaan kovassa nousukiidossa olevia nälkäisiä yhtyeitä, ja olen varma että näistä keikoista tullaan puhumaan vielä vuosien päästä, kertoo tiedotteessa festivaalijohtaja Ville Koivisto.

Provinssia juhlitaan 27.-29. kesäkuuta 2024. Lisää artistijulkistuksia on tiedossa loppuvuoden ja ensi kevään aikana. Tapahtumaan myydään jo Super Early Bird -lippuja 179 euron hintaan.