Tanskandoggien leikki kävi liian rajuksi – seinään tuli reikä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskandoggi on yksi suurimmista koiraroduista. Koirien iso koko on hyvä huomioida kotona, sillä liian villit leikit voivat johtaa jopa vahinkoihin. Tämä käy ilmi koomisella viraalivideolla. TikTokissa jaetulla videolla Larry-niminen koira ja toinen tanskandoggi leikkivät sohvan päällä.

Leikki niin rajuksi, että toinen koirista törmää pää edellä seinään. Koira ei näytä olevan asiasta moksiskaan, mutta seinään ilmestyy jälki. Omistajan onneksi Larry ei käyttäydy aina yhtä villisti. Hän kuvaileekin lemmikkiään maailman suurimmaksi sylikoiraksi.

– Te tyypit teitte kirjaimellisesti reiän seinääni, omistaja toteaa videolla.

@larrygreatdane Big dog life. #dog #greatdanesoftiktok #dogsoftiktok ♬ original sound – Largest lap DOG 🐶