Lady Gaga meikkasi videolla – fanit ihastelevat puhdasta ihoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-lauluntekijä Lady Gaga on tunnettu vahvasta äänestään ja menestyksekkäästä jo monia vuosia kestäneestä urasta, jonka aikana tähti on julkaissut lukemattomia superhittejä. Lady Gaga on muutama vuosi sitten lanseerannut myös oman Haus Labs -nimisen kosmetiikkabrändinsä.

Nyt 37-vuotias nainen esittelee tuoreella Instagram-videollaan sitä miten Haus Lab -merkin uudet Triclone Skin Tech Concealer -peiteaineet toimivat. Lady Gaga näyttää miten hän tekee uusilla tuotteilla pohjameikin, joka on kuulas, mutta silti hyvin peittävä.

Lady Gagan fanit ovat olleet erityisen mielissään siitä, että nainen on kuvannut videon täysin ilman pohjameikkiä. Moni meikkivideoita kuvaava julkisuuden henkilö on meikattuna jo videon alussa, mikä ei anna tuotteista niin realistista kuvaa. Lady Gaga aloittaa meikkaamaan kuitenkin täysin puhtaan ihon kanssa eikä häpeile todellisen ihonsa näyttämistä.