Supermalli jätti rintaliivit kotiin – tätä näkyä ei hevillä ohiteta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien A-sarjaan jo vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski oli taannoin vielä naimisissa Sebastian Bear-McClardin kanssa, mutta otti miehestä avioeron kun kävi ilmi, että mies oli pettänyt häntä. Heillä on yhdessä myös lapsi, kaksivuotias Sylvester.

Upea kolmekymppinen on nyt poseerannut kameran edessä ilman rintaliivejä ja asussa, jonka kaula-aukko ei jätä kovin paljon varaa mielikuvitukselle. Siksi ei tule varmaankaan yllätyksenä, että kuvakooste oli hänen sosiaalisen median seuraajiensa mieleen.

32-vuotiaan Ratajkowskin mielestä ei ole mitään parempaa kuin olla yli 30-vuotias ja näyttää edelleen hyvältä. ”Sinulla on varmasti vähän enemmän omaa rahaakin jo ja tiedät mitä haluat elämältä”, Ratajkowski miettii. Parasta avioerossa naisen mielestä on myös se, että avioliiton hehkutuksen on saanut pois omasta systeemistä ja vielä on koko elämä edessä. Lopuksi Emily Ratajkowski kertoi haluavansa vielä onnitella eronneita naisia.