Kourtney Kardashian kotiutui sairaalasta – tilanteesta selvittiin säikähdyksellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rumpali Travis Barker ja realitytähti Kourtney Kardashian odottavat heidän ensimmäistä yhteistä lastaan. Maanantaina Kourtney Kardashian joutui sairaalaan tarkkailuun, minkä vuoksi Travis Barker keskeytti kiertueensa palatakseen takaisin Yhdysvaltoihin vaimonsa tueksi.

Travis Barker kiertää tällä hetkellä Blink-182 -bändinsä kanssa Euroopassa, mutta loppuviikon kiertuepäivät jouduttiin siirtämään kun Kourtney Kardashian joutui sairaalaan ja mies halusi palata kotiin. Nyt Kourtney Kardashian on päässyt kotiutumaan sairaalasta ja voi jo paremmin.

People-sivuston mukaan Kourtney Kardashianilla ja vauvalla on kaikki hyvin ja perhe selvisi pelkällä säikähdyksellä. Poikavauvan laskettu aika on myöhemmin tänä syksynä. Sekä Travis Barkerilla että Kourtney Kardashianilla on kolme lasta entuudestaan.